Kontakt

Yoga Kläder

Tips om yoga kläder

Kroppsvärmen varierar beroende vilken yoga du utövar. Om du ska träna en stillsam yoga som yinyoga eller restorative yoga så brukar yoga studios ha filtar ifall du inte får upp kroppsvärmen till behaglig nivå. Medan under mer fysiska yogaträningar såm Vinyasa, Ashtangayoga, Jivamukti så kan det vara bra och skönt med tights och en top.

Ifall det känns lite obekvämt med heltight klädsel så kan du prova att ha på dig en fladdrig tröja. Om du tar en fladdrig tröja, så kan det kännas obekvämt när åker över huvudet varje gång du är upp och ner. Men du får helt enkelt prova dig fram om det funkar för dig.

Du vill att kläderna ska hålla länge och som det flesta kläder så är det billigare att köpa och investera i kvalitet. Färre plagg med bättre kvalitet håller lång tid och håller för många tvätt. Som vi skrev på första sidan så finns det stor miljömedvetenhet inom yogavärlden så att leta rätt ekologiska kläder som är rättvist producerade kan vara ett bra sätt att smälta in i yogavärlden. Begagnade kläder är ett annat bra sätt att värna miljö, dessutom är de mycket billigare än nya kläder.

Men pga av olika restriktioner och ändrade omständigheter pga covid-19 så har hemma träning blivit en populär och normaliserad sätt att få sin träning. Det funkar utmärkt att träna yoga hemma och då behöver du inte ha speciella snygga kläder, du ha mysbyxor, tjocktröja, pyjamas eller vad som helst på dig

Om du är yogaintresserad och modemedveten, så är det bara att gratulera, för det saknas varken utbud när det gäller yogautrustning eller yogakläder. Yogamarknaden har varit och är i full blomstring. Det finns mängder av redskap, kläder, det är bara att välja efter sin smak. Internet är full med svenska yoga sidor som säljer mänger med kläder till alla yoga stilar och all redskap och utrustning som du kan behöva.

Finns det något som är extra inne just nu? Hur ser då modet ut? I dagsläget är det populärt med färger och mönster på yogakläder.

Tänk på att det ofta förekommer framåtböjningar, och om du har fel kläder på dig så kan byxorna åka ner på halva rumpan. Därför är det populärt med ett par sköna par tights med relativt hög midja. Som vi skrev ovan är det bra att vara förbered att man kan hamna up och ner emellanåt, i den situationen är det mest praktiskt att ha en åtsittande topp.

Svettas du mycket är även det något att ha i åtanke vid materialval. Välj ett plagg du känner dig bekväm i och kan röra dig fritt i.

Copyright @ 2020 Yoga Borås

Underhåll din lokal med lokala städfirmor

www.yogaboras.se