Kontakt

Yoga Nybörjare

Yoga Nybörjare

Har du bestämt dig för att stiga in i fantastiska yogavärlden? Du kommer inte ångra dig...när man börjar med yoga är det svårt att sluta då du börjar känna dig bättre efter varje yoga utövning. Det du ska veta när du börjar med yoga är att ge dig själv lite tid att lära känna vad som känns rätt för dig. Det riktiga positiva effekten av yoga kommer när du har lyckats att släppa jämförelser och prestation. Yoga handlar om att lyssna på din kropp. Ta din tid, ha tålamod och bli fylld med energi.

När du är yoganybörjare så är det viktigt att du lär dig grunderna och ha tålamod med lektioner i början. Det kan kännas lite tråkigt att du inte får "köra på" men du tjänar på det i längden. När man börjar med nått nytt så ska man ta det lugnt i början, och så är det med yoga också. När du har lärt dig grunderna kommer du få ut mer av din yoga.

Alla kan yoga, det som är viktigt för dig som ska börja yoga är att närma sig yoga med utgångspunkt i sina egna behov. Det handlar mest om att hitta rätt yogaform, rätt yogalärare och en yogastudio där du känner dig bekväm att träna yoga och kan koppla av och acceptera att yoga handlar inte om tävla och prestera.

En bra tips är att prova yoga hemma, det räcker med att du kör 10minuter om dagen för att börja känna positiva effekter inom en vecka. När du har kört lite själv hemma, kommer du känna dig bekvämare att komma in på yogastudio och utöva yoga i grupp. Med denna "approachen" kommer du ha lite grunder i fickan när du kommer in i gruppen och känna dig mer bekväm.


Nya trenden men online Yoga

Under covid-19 pandemin har många yogastudion blivit drabbade genom att man va tvungen att stänga ner sina lokaler under en viss tid. Många klarade sig inte och medan andra anpassde sig till nya omständigheter och startade online kurser i yoga. På så sätt har man klarat av att behålla sina kunder och ge de samma kvalitet i yoga träning. Den trenden har blivit väldigt populär och kommer inte gå bort så som läget idag. Många har stanant kvar i online yoga då det passar de mer att köra ensama eller pga av att tiderna krockar och man kan inte gå till yogastudion när favo yoga undervisas. Det många gillar med online yoga är att de har val och göra som man känner. Ibland vill man träna i grupp och ibland vill man göra det hemma, att kunna kombinera är optimalt för många.

Copyright @ 2020 Yoga Borås

Underhåll din lokal med lokala städfirmor

www.yogaboras.se